NYÁRI TÉSZTASALÁTA

Nyár, forróság, könnyű ételek. Ilyenkor nagyon jól jöhet egy olyan könnyű fogás, ami akár hidegen is tálalható. Nem mellékesen egyszerűségéből adódóan a gyerekek is élvezik az elkészítését.
Akár ebédként, akár vacsoraként helyt tud állni.



HOZZÁVALÓK

250 gr farfalle
2 nagy érett paradicsom
1 kaliforniai paprika
1 marék bazsalikom
1 marék menta
só, bors
feta sajt

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tésztát a csomagoláson jelzett ideig "al dente" főzzük sós vízben.
  2. Egy tálba tesszük a megmosott és apróra vágott zöld fűszereket, a felkockázott paradicsomot, és a felcsíkozott kaliforniai paprikát. 
  3. Hozzáadjuk a leszűrt tésztát, és a felkockázott feta sajtot. Sózzuk, borsozzuk, alaposan összeforgatjuk, és hűtőbe tesszük.  

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!